hirdetés

A sorrendben ötödik brit trónörökös nem szállt fel a torontói gépre, hogy új barátnőjével, Meghannel találkozzon. Kapcsolata Harry hercegnek és a hollywoodi sztárnak hamar ki is tudódott.
harry-meganNem zörög a haraszt! Havi szinten röppen fel újabb név Harry herceg állítólagos randipartnereinek sorából, de most nagyon úgy néz ki, hogy Diana hercegnő kisebbik fia az USA túloldalán hagyta a szívét. Az Evening Standard szellőztette meg először a pletykát, majd a Daily Mail kiderítette, hogy ezt követően Harry nem ült fel a torontói gépre, pedig érvényes jegye volt, és feltételezhetően Meghanhez igyekezett.

Az Express riportjában egy névtelen forrás is megerősítette a híresztelést, hozzátéve, hogy még nagyon friss a kapcsolat, de Harry „el van alélva” a kaliforniai színésznőtől, aki sajtóhírek szerint az elmúlt fél évben többször is járt Angliában. Meghan Markle és Harry idén májusban ismerkedtek meg Torontóban az Invictus Games nevezetű sporteseményen.

Szerelmük egyetlen szépséghibája, hogy Meghan elvált nő, és egy esetleges házasság II. Erzsébet királynő számára bizonyára nem lenne szívderítő. Az pedig szinte magától értetendő, hogy Meghan Markle egyik pikáns filmjelenete rögtön előkerült a Suits (nálunk Briliáns elmék) című tévésorozatból, bár ez is csak azt igazolja, hogy gyönyörű nő. Mellesleg anyai ágon afrikai, édesapja viszont ír–holland származású.