hirdetés

Ismét sitten a sorozatsztár. A Buffy, a vámpírok réme című sorozat színészét Nicholas Brendont rövid időn belül már harmadszorra csukták le. Ezúttal rongáláson kapták picit ittas állapotban a zsaruk.

 nicholas brendon

Alig fél év alatt harmadszorra csukták le a Buffy, a vámpírok réme című sorozat sztárját, Nicholas Brendont. A színészt a floridai Tallahassee-ben kapták el, a vád pedig kisebb bűntények és rongálás volt. A Gawker úgy tudja, hogy ez Brendon harmadik hasonló balhéja az elmúlt néhány hónapban. A CNN szerint zavarodott állapotban talált rá a sztárra a rendőrség: feltehetőleg ittas volt, és ez is lehetett az oka annak, hogy megrongálta egy hotel berendezését. Később kiderült, hogy Brendon különböző bogyókat is bevett az alkoholhoz. A rendőrséget arról értesítette a hotel egyik dolgozója, hogy véres, koszos, szakadt ruhában járkált a hotelben, és eldugította a lefolyót is:

 

Amikor találkoztunk, az egész arcán és a ruháján fogkrémnyomok voltak, szakadt volt a ruhája, láthatóan maga alá ürített, és nedves is volt a vizelettől a pizsamája.

A 43 éves színész újabban a Gyilkos elmék című sorozatban bukkant többször fel, majd októberben és februárban is elkapta a rendőrség hasonló botrányok miatt.