hirdetés

Nem élvezhette sokáig az alvilág pénztárosának becézett Kisbandi a szabadságot. Ausztriában a rendőrök egy romániai elfogatóparancs miatt vették őrizetbe és most már a vádalkuban sem nagyon bízhat.

 

Kattant a bilincs az alvilágban csak Kisbandi néven ismert Lakatos András kezén, aki nemrég szabadult a börtönből és a leszámolásos ügyekben a vád koronatanúja volt sok esetben, igaz korábban amikor az FBI fogta el, akkor egészen másképp emlékezett a robbantásos és leszámolásos bűnügyek részleteire.

Úgy tudjuk, hogy Kisbandit Bécsben, egy vonaton vették őrizetbe osztrák rendőrök és jelenleg kiadatási őrizetben van egy romániai büntetőügy miatt.

Bár Kisbandit sokan az alvilág pénztárosának hívtak ez sosem volt rá igaz, hisz maximum kölcsönöket kért, amelyeket sokszor vagy megtérített busás kamatokkal vagy épp vissza sem tudott adni. Ügyletei sokszor félre csúsztak, bedőltek. Éppen ezért védelemre szorult, amit főképp P.Tamásék adtak neki.

Bár önéletrajzi könyve szerint mindenkivel jóban volt az éjszakai életben, nem voltak haragosai, így köszöntött rá a rendszerváltás és mindaz, ami ezzel jár. Alvilági figurák, tekintélyes gengszterek, hírességek és sportolók is rábízták a pénzeiket, amiket Kisbandi mindenféle okosságokban forgatott meg és adott vissza kamatostól.