hirdetés

Ismét árverezik az RTL egykori üdvöskéjének Erdélyi Mónikának az érdi otthonát. Az első árverezés nem sikerült és lássunk csodát épp a dutyiban lévő Magyar Bírósági Végrehajtó Kar elnöke Schadl György kérte eljegyezte be az ingatlanra a 49 milliós terhet.

 

A Mónika-show egykori műsorvezetőjének házát 49,5 millió forintos kikiáltási áron hirdették meg az interneten. A hirdetés alatt viszont azt írták, hogy „Az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében vásárolható meg, valószínűleg csak késő tavaszi licitet követően. Átfutási idő több hónap”.

Az ingatlant Erdélyi Mónika válása, illetve az azt követő vagyonmegosztási per miatt kell eladni. A házat eredetileg 67 millió forintért árulták, de mivel nem jöttek a vevők, ezért 2014-ben már kényszerárverésre bocsátották – sikertelenül.

Úg tudjuk Erdély Mónika korábban fellebbezett az árverésről szóló bírósági döntés ellen – emiatt húzódott mostanáig az ügy –, de ezt végül elutasították. S igen már meg sem lepődünk, hogy a 49 milliós terhet Mónikáék házára nem más mint az előzetesben levő Schadl György tetette rá.

Mónika volt férje, Mukli Gyula a ház értékének felére és még azon kívül is további összegekre tart igényt, mivel kettejük közül neki kellett albérletbe költöznie a válás után.

„Gyula mindvégig azt hangoztatta, nincs pénze”, és még azt is kérte a bíróságtól, hogy egy kirendelt védőügyvédet biztosítsanak neki – nyilatkozta a Blikknek Erdélyi Mónika egyik ismerőse.

( Balu )