hirdetés

A 26 éves brit popsztár hamarosan kénytelen visszavonulni pár hónapra, mivel orvosai szerint meg kell műteni, ami után sugárkezelést fog kapni. Négy éve diagnosztizáltak nála jóindulatú agytumort, azonban most egy MRI-vizsgálat során rákos sejteket is felfedeztek szervezetében.

john newman2012-ben találtak egy tojás nagyságú jóindulatú daganatot a fiatal popsztár agyában, amit akkor sikeresen eltávolítottak.

Pár hónappal ezelőtt azonban rákos sejteket diagnosztizáltak szervezetében a korábbi tumor helyén, de mivel annak mérete nem változott, orvosai csak jövőre műtik, így valószínűsíthető, hogy nem annyira súlyos a helyzet.

John Newman csak családtagjaival tudatta betegsége kiújulását, de mivel közeleg a műtét időpontja, kénytelen visszavonulni egy időre.

Orvosai szerint nyugalomra van szüksége az énekesnek, a négy évvel korábbi kezeléssorozat idején is le kellett állnia. A The Sun értesülései szerint akkor lelkileg rosszabbul viselte betegségét, de most sokkal pozitívabb, és maximálisan megbízik orvosaiban.

(Forrás: The Sun)