hirdetés

Brutális verdával nyomja az ismert hollywoodi sztár. Harrison Ford nemcsak imádja a régi repülőket, de úgy tűnik imádja a veterán autókat is. Harrison Ford egy 1955-ös Jaguár XK 140-es kabrióval szeli a várost nap mint nap és élvezi az autókázást.

harrison-jaguár

Lesifotósok kapták le a neves színészt, ahogy Los Angeles széles sugárútjain furikázott. Ford egy csodálatos veterán Jaguárt hajt, amely elkápráztató még most is. A színész öt hónapja zuhant le egy szintén veterén szerkezettel, igaz az egy harci repülő volt, de kutya baja. Sőt párja szerint imádja a veterán dolgokat Harrison.

Ő imádja, ezért én is imádom, és mindenben százszázalékosan támogatom őt . De persze a repülés veszélyes üzem, ezzel tisztában kell lenni, és hálát adni minden percért, amit itt tölthetünk. – mondta a CBS tévének Calista Flockhart.
Harrisonékra rá is fér a hálálkodás, az utóbbi másfél évben az idősödő színész két súlyos sérülésből is sikeresen felépült. Tavaly tavasszal a decemberben moziba kerülő Csillagok háborúja hetedik részének forgatásán törte el a bokáját az űreposz Han Solója, amikor rázuhant űrhajója, az Ezeréves Sólyom díszletének ajtaja. A munkálatokat teljesen át kellett szervezni, mivel Ford a műtétek és a rehabilitáció miatt csak ősszel tudott újra kamerák elé állni. Az idei repülőgép-balesetben pedig fejsérülést szenvedett, és a csípője tört el.