hirdetés

A szintén színész 28 éves Joshua Sasse és a 48 éves Kylie Minogue sietősre vették az esküvőt, még egy év sem telt el a megismerkedésük óta, de már ezen a nyáron meg akarják tartani az menyegzőt. A pár jelenleg Görögországban nyaral, a lapok arról cikkeztek, hogy már össze is házasodtak.

Kylie Minogue és Joshua Sasse

 

Kylie Minogue és Joshua Sasse egy sorozat forgatásán találkozott először, amiben a dívának is jutott egy rövid epizódszerep. Tavaly ősszel jelentették be, hogy egymásba szerettek, január elején pedig az eljegyzés is megvolt.

A felgyorsult események után senki nem lepődik meg azon, hogy a pár nem a hosszú jegyesség híve és már idén nyáron kimondják a boldogító igent.

Jelenleg éppen Görögországban süttetik a hasukat, ami miatt felröppentek a pletykák, hogy talán már meg is volt a titkos szertartás, azonban a 28 éves Joshua cáfolta ezeket az értesüléseket, sőt egy kis exkluzív információval is szolgált a Hello magazinnak, miszerint az esküvőt Olaszországban fogják megtartani.

Az ötlet állítólag a fiatalembertől származik, akinek volt kedvese az olasz előkelőség, Francesca Cini a mai napig ott neveli közös kétéves fiukat is. Persze az ismerősök szerint nem csak ez az ok, az is szerepet játszott a helyszín kiválasztásában, hogy őelőttük már George Clooney és Kanye West is hetedhét országra szóló lakodalmat rendezett az országban.