hirdetés

Kikapott a magyar színészválogatott. A Venyigekupát idén a rabok vehették át a kezdőrúgást is elvégző Détári Lajostól. A színészek csapatát Nemcsák Károly vezette, de mellette ott volt még a pályán Varga Miklós, Puskás Peti, Lippai László, Kis Zoltán és Pásztor Tibor is.

nemcsákot elverték a rabok

Igazán kitettek magukért, a bajnokságot mégis a Fővárosi Bv. Intézet csapata nyerte meg. A rabok gólözönéhez hozzájárultak a„Jelige,Venyige!” skandáló kemény magos szurkolók, akik rabruhájukban végig buzdították azokat a társaikat, akik rendesen dolgoznak, és ezzel kiérdemelték, hogy részt vehessenek a jutalomnak számító mérkőzésen.

A magyar színészválogatott kapitánya, Nemcsák Károly színiigazgató egyébként nemcsak focizni jár  a budapesti börtönökbe, hanem másként is támogatja a büntetés-végrehajtás egyik fő célját, a fogvatartottak visszailleszkedését a szabad életbe. A direktor segítségével többen eljuthatnak a József Attila Színház előadásaira, és az országos börtönszínházi találkozó győztes darabjait is a teátrum színpadán mutatják be augusztusban.

(Forrás: Blikk)