hirdetés

Erre sem volt példa Magyar Nemzet eddigi történelmében. A nagy ex-kormány média újságírója ugyanis lehazugozta a saját egyik kedvenc miniszterét. A Magyar Nemzet  és a Hír Tv csapata egyre nehezebben bírja, hogy már szamba sem veszi őket a fidesz kormány és annak tagjai. Ráadásul Lázár János miniszter azon kérdésre,hogy miért bojkottálják szeretett média  partnerüket, a miniszter közölte, szó sincs semmiféle bojkottról. Mindezen fakadt ki a Simicska média felelős szerkesztője György Zsombor.

 lázár-444

Lázár János a szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján azzal próbálta türelemre inteni a HírTV újságíróját, hogy a Fidesz nem bojkottálja a tv-t, sem a Magyar Nemzetet. György Zsombor, a Magyar Nemzet felelős szerkesztője facebook bejegyzésében állítja, Lázár hazudik.

Lázár János a szokásos csütörtöki sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy ugyan a Fidesz nem bojkottálja a Hír Tv-t, ott mintha mégis diszkriminálnák a kormánypárti megszólalókat. A miniszter még ennél is tovább ment, egyenesen „bimbódzó románcnak” minősítette Simicska Lajos és a Jobbik kapcsolatát. A jobboldali médiát ért vádjaira már a helyszínen is reagált a tv riportere, aki szerint, ha a kormánypárti politikusok nem bojkottálnák a Hír Tv-t, akkor nem kényszerülnének arra, hogy csak ellenzéki szereplőket hívjanak be a műsoraikba. Lázár viszont határozottan a szélsőjobboldal sajtójának titulálta a Simicska médiát.

Másnap a Magyar Nemzet szerkesztője kelt ki a miniszter szavai ellen a facebookon közzétett bejegyzésében. Büntetőjogi felelősségem teljes tudatában bejelentem, Lázár János nem csak cinikus, hanem egy hazug politikus – írja.

György Zsombor azt is hozzátette, hogy a Fidesz igenis bojkottálja a Hír Tv-t, a Magyar Nemzetet és a Lánchíd rádiót. Példaként a tapolcai fideszes jelölt elutasítását hozta fel.

 

(fotó: 444 )