hirdetés

Pár hollywoodi sztár örülhet, hogy nem égett le a kaliforniai pusztító tűzvészben a háza. Eddig közel 800 ember tűnt el és halottak száma megközelíti a 80 főt. A 80 éves sztár Hopkins háza kísérteties látványt nyújt a sok leégett villa között, ez ugyanis épségben maradt.

 

hopkins - malibuSzinte hihetetlenek azok a fotók, amelyeken Anthony Hopkins malibui villája látható. Az épületet ugyanis teljesen elkerülte a napok óta tomboló kaliforniai tűzvész, a szomszéd házakat viszont a földdel tette egyenlővé.
A gyilkos kaliforniai tűzvészben több sztár háza is elpusztult, például Miley Cyrus, Kim Basinger, Robin Thicke, Camille Grammer vagy Gerard Butler otthona is semmivé lett.

A légifelvételek alapján Anthony Hopkins háza megúszta, sőt, ami a legmeglepőbb, a két kint hagyott szék is ugyanúgy áll, mint ahogy a színészlegenda hagyta.

Pierce Brosnan 3,5 millió dollárt érő malibui háza szintén megmenekült. A színész szerint ez a legdurvább tűz, aminek azóta, hogy 35 éve a környékre költözött, szemtanúja volt. Az egykori James Bond és felesége, Keely Shaye Smith kedden tértek haza – írja a Daily Mail.