hirdetés

Az angol futballsztár meghódítja Hollywoodot is. Az már biztos, hogy Guy Ritchie következő filmjében láthatjuk az ex-focistát David Beckham, de közben azt is pletykálják, hogy a 007-es bőrébe bújna a színésszé avanzsált Beckham.

beckham

A negyvenéves David Beckhamet elsőként Guy Ritchie következő filmjében, A kerekasztal lovagjai: Artúr király című filmben láthatjuk majd, amelyben egy rövid cameo-szerepet kapott, és egy mogorva lovagot fog eljátszani.

Tisztában vagyok vele, hogy több sportember és egyéb híresség megpróbálkozott már a színészettel, akik el is buktak. Tudom, hogy kemény szakma, ahol nagy fegyelemre és jó képességekre van szükség, és nem is szeretnék egyből a mélyvízbe kerülni, mielőtt többet tanulnék, és több tapasztalatom lenne. De amit eddig megtapasztaltam, azt nagyon szerettem. Sok mindennel meg tudok birkózni. Ismert ember vagyok, szóval hozzászoktam a kritikához  – mondta a The Times-nak az ex-focista.

Ennek a nyilatkozatnak némiképp ellentmond a Daily Star nevű bulvárlap értesülésének, miszerint Beckham szívesen eljátszaná James Bond szerepét, miután Daniel Craig bejelentette,  hogy nem alakítja többé a 007-est.

A Mirror már azt is tudni véli, hogy a sztár lépéseket is tett annak érdekében, hogy ő legyen a következő Bond. Beckham egyébként nem az első focista lenne, aki a színészetet választja a sportkarrier után. A szintén Manchester United-ikon Eric Cantona több francia film mellett az 1998-as, Oscar-díjasElizabeth című alkotásban is szerepelt, a Chelsea-t is megjárt, de a Wimbledon színeiben legendássá vált Vinnie Jones pedig szintén Guy Ritchie-nél kezdte: A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső után a Blöffben is játszott.