hirdetés

A Hooligans énekesét, Csipát a napokban váratlan látvány fogadta a lakásába. Sok bútora és értéke tűnt el. Nem tudni pontosan de feltehetőleg az exével való szakítás végződött ily furán. Az ügyben nyomoz a rendőrség de ez inkább szól a válásról, szakításról, mint egy rettenetes bűnügyről.

 

csipaCsipát szombaton koncertről hazatérve csaknem üres lakás fogadta , több értékes tárgyát és a pénzét is ellopták. A kár körülbelül 12 millió forint lehet. Az értéktárgyak eltűnéséhez valószínűleg volt párjának is köze lehet, mert bár Csipa nem büszke rá, de bevallotta, egy csúnya veszekedés után életveszélyesen megfenyegette exét.

A zenész több mint egy évtizedig élt párkapcsolatban Krisztinával, ám a viszonyuk soha nem volt felhőtlen, ezért is nem mutatta be a hölgyet a nyilvánosság előtt. Évek óta komoly nézeteltéréseik voltak, de mindig megpróbálták rendezni soraikat, Csipa azonban az elmúlt időszakban úgy döntött, inkább az egyedüllétet választja.

A rendőrség az eltűnt tárgyak listája és a biztonsági kamerák felvételei alapján nyomoz. Bár az énekes ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, sejti, hogy az ügyhöz Krisztinának is köze volt.

Csak Krisztinának volt kulcsa a lakáshoz, a zár pedig nem volt felfeszítve, így azonnal összeraktam a képet.

Az énekes azt is elárulta, hogy nem először történt hasonló eset, már volt rá példa, hogy kapcsolatuk alatt is el-eltünedeztek tárgyak a lakásából.

A  rendőrség tartott házkutatást Csipa exénél, ám nem találtak semmit. Az énekes ismerősei elmondták, hogy Krisztina azóta beismerte, nála vannak az énekes bútorai, de pénzről nem tett említést.