hirdetés

Egy show-műsorban vallott Charlie Sheen évek óta tudott betegségéről, 10 millió dollárjába került, hogy titka egészen idáig ne kerüljön nyilvánosságra, ugyanis rendszeresen zsarolták – többek között prostituáltak.

Charlie-Sheen

 

A sztár az amerikai NBC csatorna Today Show című műsorában vallotta be, hogy HIV-pozitív. Bejelentésével akart véget vetni a hollywoodi rágalomhadjáratnak.

Négy éve diagnosztizáltak nála HIV-fertőzést, akiknek pedig tudomására jutott, rendszeresen zsarolták, hogy betegsége titokban maradjon.

18 hónapnyi titkos nyomozást követően az Enquirer hírportál hozta nyilvánosságra Sheen barátainak beszámolói alapján, hogy a színész HIV-pozitív. A lap egyik forrása azt is állította, hogy „Charlie több partnerrel is lefeküdt, amióta megtudta, hogy megfertőződött”.

Az 50 éves filmcsillag szakmai és magánéletét is tönkretette az utóbbi éveinek alkohol- és drogfogyasztásban tobzódó életmódja, a CBS 2011-ben kirúgta a Két pasi meg egy kicsi című szériából a sztár egyik kitörése után, amelyben a széria producerét sértegette.

A 2003-ban debütált Két pasi meg egy kicsiben Sheen játszotta Charlie Harpert, a nőcsábász agglegényt. A széria a legjobb éveiben a legnézettebb tévés komédiasorozat volt, a szerep az egyik legjobban fizetett színésszé tette Sheent, aki karrierje során olyan filmekben szerepelt, mint A szakasz és a Tőzsdecápák.