hirdetés

Baukó Éva nem először beszél arról, hogy Havas tanár úr zaklatta. Két évvel ezelőtt azonban a története még „senkit nem érdekelt”. A fiatal celeb akkoriban pályakezdőként, huszonöt évesen a zaklatás miatt feladta állását az újságíró mellett, most azért állt ki a nyilvánosság elé, mert biztos benne, hogy ez másokkal is előfordult. Havas Henrik szerint szó sem volt zaklatásról, csak a lejáratására törekednek.
havashenrikBaukó Éva hétfői Facebook-bejegyzésében még nem nevezte meg zaklatóját, de később telefonon az Indexnek elárulta, hogy Havas Henrikről van szó. A bejegyzés szerint Havas azzal fenyegette a nőt, hogy tönkreteszi a karrierjét, ha nem lesz a szeretője. A valóságshow-sztár azt írja, hogy nyolc éven keresztül élt együtt a zaklaktás terhével, ennek az élménynek tulajdonítja alkoholproblémáit és depresszióját is.

Korábban az eset után hat évvel már nyilatkozott ebben az ügyben, de arra panaszkodott, hogy akkoriban „ez még senkit nem érdekelt”. Szűkebb környezete már a zaklatás idején is tudott a problémáról, végül mindössze öt hétnyi asszisztensi munka után Baukó felmondott Havasnál. Mint írta, Sárosdi Lilla kiállása után döntött úgy, hogy ismét a nyilvánosság elé áll a történettel, mert mint írta, biztos benne, hogy Havas Henrik másokat is zaklatott.

Havas Henrik röviden annyit nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, hogy ezt a történetet Ómolnár Miklós találta ki, ő maga pedig a továbbiakban nem hajlandó foglalkozni a vádakkal.