hirdetés

Kicsinálták Havast a celebek úgy tűnik. Rendkívüli közleményt adott ki a csatorna az egyik legfontosabb arcáról, ami így hangzik: „az ATV vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban, a vizsgálat lezárultáig Havas Henrik nem lesz képernyőn. A vizsgálat menetéről az ATV a későbbiekben dönt.”

Budapest, 2006. február 2. Havas Henrik a TV2 Mokka című műsorának műsorvezetője. MTI Fotó: Kovács TamásAz továbbra is fura és érdekes, hogy Havas állítólagos csúnya dolgairól miért hallgatott eddig az ország Baukó Évikéje, a Nagy Ő Molnár Anikó, vagy épp Vágó Pista bácsi. Mindenesetre csöndben maradtak hosszú hosszú évekig.

Az is érdekes, hogy az ATV miként fogja eljátszani majd a független bíróságot ezen ügyben ? Hogy fog nyomozni? Vizsgálódni ? Valahogy sehogy sem tud ebből jól kijönni az ATV és sehogy sem fog tudni jó döntést hozni. Hacsak Havas, Baukó, Molnár és Vágó nem egy műsort fog majd a jövőben közösen csinálni.

Mint ismert, a műsorvezetőt egy hete vádolta meg a Való Világból ismert Baukó Éva azzal, hogy molesztálta őt. Facebookos posztjában nem írta le a nevét, de az Indexnek később megerősítette, hogy Havasról van szó.

„Eddig csak a környezetem tudta, hogyan molesztáltak szexuálisan a munkahelyemen, de a közelmúltban napvilágot látott hasonló esetek miatt úgy döntöttem: én is elmondom, mi történt. IGEN. Erről van szó. Szeretném ezt kiírni magamból” – írta VV Éva, aki pár hónapig az asszisztense volt a tévésnek, azt hitte, ez lesz álmai állása, de aztán épp annak ellentéte lett. Majd a posztja végén mintegy üzent Havasnak:

„Tudom, hogy másoknak is tönkretetted az életét! Eddig én féltem. Már nyolc éve élek ebben, most átadok neked belőle egy kicsit… Ugye, milyen rohadt érzés???”

Havas Henrik egyébként a Blikk szerint úgy reagált a vádra, hogy ezt az egész történetet a Story magazin főszerkesztője találta ki még 2011-ben. „Nem minősítem ezt az egészet. Szarok bele! Évike néha előjön ezzel a történettel, mondja a magáét. Én nem beszéltem vele, nem is fogok, azt pedig ugye nem képzeli, hogy annyit foglalkozom az üggyel, hogy perre vigyem?