hirdetés

Hatalmasat esett Wolf Kati
2016-07-31 13:18

Balesetet szenvedett Wolf Kati. Az énekes egy fellépésén lépett félre, és a mentőknek kellett ellátni a popsztárt. Szerencsére azonban komolyabb sérülések nélkül, zúzódásokkal, horzsolásokkal megúszta a kalandot.

wolf kati elesett

Ezen a héten úgy tűnik, mindenki elesik. Ferenc pápa is elcsúszott Lengyelországban, és most Wolf Kati is zakózott egy hatalmasat. Az énekes egy fellépésen bukott egy oltári nagyot a beszámolója szerint. Wolfhoz mentőt is kellett hívni, akik ellátták a sérüléseit. Azonban szerencsére kisebb sebekkel, zúzódásokkal és horzsolással megúszta a kalandot, aki állítólag egy kiálló sátorrögzítő kellékben zakózott el.

– Aki volt már koncertemen, az tudja, hogy le-föl rohangálok, leugrok a színpadról, felugrok a padokra, asztalra stb. Na, ma akkorát zakóztam, mint a sicc, pedig most lapos cipőben voltam. Szóval legközelebb kérném, a hozzám hasonló megkerült előadók érdekében a sátormerevítő rudakat elásni a földbe, vagy neonzöldre festeni, vagy mittomén:))). Köszönöm a mentős uraknak a szakszerű ellátást! Nagyon menő leszek holnap reggel a gyerekeim körében! – írta Wolf Kati a közösségi oldalára.

(Fotó: Facebook, Wolf Kati)