hirdetés

Hatalmas tömeg volt Rihanna fellépésén a Szigeten. A szervezők jól döntöttek, amikor a popdívát felkérétk, hogy jöjjön el. Az sem vette kedvét a tömegnek, hogy a sztár majd félórás késéssel lépett csak fel, kapott is rendesen füttykoncertet érte. Ráadás pedig nem volt, semmi. Hiába, aki sztár, az sztár.rihannaRihanna koncertje a Sziget egyik legerősebb érve volt a mai Manu Chao mellett arra, miért érdemes kimenni a fesztiválra, sikerült is összehozniuk egy olyan telt házat, hogy az esti beengedés nehézségei miatt már karszalag sem kellett mindig, volt, akit csak a kinyomtatott vaucherral engedtek be. A beléptetés ugyanis túllépte az elviselhető határt, azaz kevés volt minden kapu, akkora káosz volt, hogy hosszú sorok kígyóztak a koncert előtt negyedórával mindenhol.

 

A szervezők erre nem nagyon tudtak felkészülni, ami érthető, ekkora tömeg rég volt itt egy adott pillanatban. S ne feledjük, a koncertre jövők is hibáztak picit, hisz ide jó pár óra előny sosem árt.
Amúgy rendben volt minden s, aki Rihannáért jött, az nem csalódott. Legalábbis mi így véljük, és a koncerten részt vevő tinik, kamaszok hada is így vélekedett.

(Fotó: Csákány Blanka Emma)