hirdetés

Harsányi majdnem meghalt
2018-06-27 01:21

Az ismert színművészt Harsányi Gábort életveszélyes állapotban szállították kórházba nem olyan régen, mert egy főorvos barátja injekciójától majdnem az életét vesztette.

harsanyi-gabor-headNyakfájás miatt fordult orvos barátjához Harsányi Gábor, ugyanis próbálnia kellett volna aznap, elfeküdt nyakát azonban mozdítani sem tudta.

Gondoltam, elmegyek a főorvos barátomhoz, majd ő helyreteszi. Adott a lapockám fölé egy injekciót, s először nem is éreztem semmit. A színházban azonban már nem bírtam felmenni a lépcsőn, olyan légszomjam volt – mesélte a Borsnak a színművész.

Ki kellett hívni a mentőt, szerencsémre időben érkeztek, és kifogtam egy zseniális mentőorvost, aki szinte meg sem vizsgált, azonnal indult, szirénázva vittek a kórházba. Kiderült, hogy az ismerős orvos az injekciós tűvel átszúrta a mellhártyámat, légmellet kaptam. Közel voltam hozzá, hogy összeomoljon a keringésem. Ha késik a segítség, már nem lennék itt.

Főorvos barátján utána már számon sem tudta kérni a műhibát a művész, mert mire felgyógyult, az orvos már külföldön kezdett el praktizálni.