hirdetés

Harrynek elege lett a királyosdiból. Így a jövőben ingáznak majd London és Észak-Amerika között és egy jótékonysági alapítványt szeretnének létrehozni nejével Meghan Markleel. A pár emellett a kisbabájukkal is szeretene sok időt tölteni.
Közleményt adott ki Harry herceg és felesége, Meghan Markle, melyben bejelentették: a jövőben visszalépnek uralkodói tevékenységüktől, és dolgozni fognak, hogy anyagilag is függetlenek legyenek.

A sussexi herceg és hercegné Instagram-oldalukon azt írták, hónapokig mérlegelték a döntést, végül idén kezdik meg az átmenetet, hogy egy új, progresszív szerepet töltsenek be a királyi családon belül.

Továbbra is maximálisan támogatjuk Őfelségét, a királynőt, ő is segített minket abban, hogy meghozzuk ezt a döntést – írták.
Harry és Meghan a jövőben ingázni fog az Egyesült Királyság és Észak-Amerika, a hercegné szülőhazája között. Úgy vélik, a lépés abban is segíti majd őket, hogy közös fiukat a királyi tradíciók szellemében neveljék, de teret is adjanak családjuknak, hogy életük következő fejezetére koncentráljanak.

Egyik tervük egy jótékonysági alapítvány létrehozása.

A hercegi pár 2018 májusában házasodott össze Londonban, első gyermekük, Archie egy évvel később, 2019 május 6-án született. Meghan Markle az ITV tavalyi dokumentumfilmjében elismerte, hogy az anyaság első hónapjai nagy megpróbáltatást jelentettek számára a média fokozott érdeklődése miatt. Harry herceg ugyanebben a filmben elárulta, hogy bátyjával, Vilmossal eltávolodtak egymástól és más utakon járnak.

A házaspár tavaly nem a királyi családdal töltötték a karácsonyt, hanem Kanadába utaztak az ünnepekre