hirdetés

Alakul az angol–amerikai szerelmi tengely? Sokak szerint a brit királyi család Harryje és a világhírű rocker, Bruce Springsteen gitárosának a lánya egymásra talált. Állítólag a zenész londoni buliján történhetett valami. Ráadásul Olivia Tallent meg is osztotta, hogy gyűrű került az ujjára, amitől felrobbant a net, és eközben Harry herceggel szelfizett. Majd magyarázkodott.

harry és a rocklány

A napokban Londonban lépett fel Bruce Springsteen és a világhírű rocker bandája, a koncertre pedig Harry is ellátogatott, ahol találkozott a zenész basszusgitárosának a csodás lányával, Olivia Tellentel. Ebben még nem is lenne semmi furcsa, csakhogy Olivia ezután olyat tett, amin mindenki megdöbbent. Feltöltött ugyanis egy közös képet a közösségi oldalára, ami alá azt írta, hogy „az új barátommal”.

Persze ez csak a kezdet volt. Jött az újabb üzenet, amelyben a bombázó amerikai csajszi azt írta, hogy Olivia hercegné kezére bizony gyűrűt húztak.

A rajongók természetesen rögtön kiakadtak a hír hallatán, percek alatt ellepték az internetet a hírek, hogy Harry végre megházasodik, és most tényleg rátalált a szerelem. A fiatal lány azonnal igyekezett megnyugtatni az embereket, hogy csak viccelt, és nincs is semmi közte és a brit trónörökös közt. Persze az is lehet, hogy csak megijedt a hirtelen reakcióktól, és igazából nem is viccelt.