hirdetés

A TV2 egykori üdvöskéje ellen vádat emelt a Győri Járási Ügyészség. Fekete Dávid a vádirat szerint 21 bűncselekményt követett el és több mint 320 millióval károsította meg az áldozatait. A bajba keveredett celeb hamarosan szabadulhat az előzetesből úgy tudjuk.

 

Vádat emeltek a Megasztár egykor tehetsége ellen. Fekete Dávid előzetesben van és a dutyiban értesült a vádemelésről, aminek lehet örül, mert így akár szabadulhat is.

Gál Katalin, a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője közölte , hogy hét év börtönt, hét év közügyektől eltiltást, valamint közel 64 milliós vagyonelkobzást és három év cégvezetéstől való eltiltást kértek a vádlottra arra az esetre, ha mindent beismer az előkészítő ülésen és lemond a tárgyalás jogáról is.

Állítólag a TV2 üdvöskéje eddig nem igazán adott magyarázatot tettére.

Fekete 2017 nyarától kezdődően járművek adásvétele kapcsán követett el csalásokat és sikkasztásokat a vádhatóság szerint. Azonban egyre fenyegetőbb anyagi helyzete miatt kölcsönöket vett fel magánszemélyektől is, illetőleg egy banktól is. Az összegeket ismeretlen célra fordította, majd az eladósodott cégét egy – általa is tudottan halálos betegségben szenvedő személynek – értékesítette.

Az ex-Megasztáros lebukott de ennek ellenére is folytatta azonban az autókkal kapcsolatos tevékenységét, és további kölcsönöket is vett fel, melyekkel kapcsolatban szintén nem tud elszámolni. Az énekes által okozott legkisebb kárösszeg egymillió forint volt, a legnagyobb pedig 73 millió forint, összesen 320 millióval nem tud elszámolni Fekete.

 

( Cs.T.)