hirdetés

Mind a három megsérült görög válogatott focista elutazott és hálát adnak az Istennek, hogy túlélték kisebb sérülésekkel a halálos áldozattal járó balesetet. Mint ismeretes a három  futballistát a Ferihegyi gyorsforgalmi úton történt baleset következtében fej- és lábsérülésekkel vitték őket kórházba, de nagy bajuk nem volt.

 

 balesetferihegyi út

A görög labdarúgó-válogatott mindhárom játékosa elhagyhatta a kórházat még tegnap este – közölte Magyar Honvédség Egészségügyi Központja. Sőt a focisták már Görögországban illetve Olaszországban vannak.

Mint ismeretes a vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőre Budapestre érkező görög játékosok hétfő reggel a Liszt Ferenc repülőtérre vezető úton sérültek meg egy közúti balesetben, amelynek halálos áldozata is volt. A balesetben egy személyautó és egy taxi ütközött. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Felsőcsatári út és a Szemere utca közötti szakaszon történt balesetben egy ember a helyszínen meghalt, többen megsérültek. A baleset miatt egy időre lezárták a ferihegyi gyorsforgalmi utat.

Korábban a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ azt közölte, az autóbaleset sérültjei közül három görög állampolgárt mentővel vittek a Honvédkórház sürgősségi betegellátó centrumába; mindhárman fej- és lábsérüléseket szenvedtek.

A Veronába repült Morasz és Tahcidisz jól vannak. Sőt igyekeztek rajongóikat is megnyugtatni.

Jó reggelt. Még egyszer szeretnék hálát adni az istennek, hogy jól vagyok. Köszönöm az üzeneteiteket, kedvesek vagytok. Minden jót mindenkinek! – írta az Instagramon közzétett fotója mellé kedden Panajotisz Tahcidisz