hirdetés

Haláltusáját posztolta
2014-05-19 11:00

Halál közeli állapotát posztolta a popsztár, hogy elrettentsen másokat. Majdnem elment Avril Lavigne exférje, Deryck Whibley a Sum 41 zenekar frontembere. Saját bevallása szerint elrettentésül közölte a képeket, ezzel akarja ugyanis felhívni a fiatalok figyelmét a túlzott alkoholfogyasztás veszélyeire.

 

Deryck Whibley

 

A zenész saját honlapján írta le, hogy menyasszonya vitte be a kórházba, ahol egy hétig kómában feküdt, leállt a veseműködése és a mája is tönkrement. Mint mondta, egy hónapig kezelték a kórházban, ezért most igyekszik megváltoztatni az életét és a rajongóit is a mértékletességre inti.

– Minden nap keményen piáltam. Egészen addig az estéig. Akkor is töltöttem magamnak még egy italt éjfél körül, valami filmet néztem, amikor hirtelen nagyon rosszul éreztem magam – írta.

A zenész, aki több sikerfilm zenéjét szerezte, elmondta, az orvosok szerint ha még egy kortyot ivott volna, belehal.

Nem akarok prédikálni meg semmi ilyesmi, de csak nézd meg, én hova jutottam az ital miatt. Tele voltam tűvel meg infúzióval, egy hétig eszméletlen voltam, és amikor felébredtem, azt sem tudtam, hol vagyok. Anyám és apám állt az ágyam mellett és ettől teljesen kiborultam – írta.