hirdetés

Meghalt egy férfi az Iron Maiden koncertjét várva. A rendőrség megerősítette, hogy egy férfi a népszerű angliai Download Fesztiválon életét vesztette de nem tudni mitől. Sokak szerint nem bírta a tömeget és feltehetőleg levegőt sem kapott rendesen.

 

Az ismeretlen férfit a mentősök kivitték a tömegből, néhány pillanattal azelőtt, hogy az Iron Maden a színpadra lépett volna. Mentővel kórházba szállították, miután egyszerűen csak rosszul lett, az életét pedig már nem tudták megmenteni.

A férfi halálának körülményei jelenleg még vizsgálják.

Megerősíthetjük, hogy férfi életét vesztette a Download Fesztiválon. A férfi szombat este lett rosszul a rendezvényen, kórházba szállították, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét. Jelenleg vizsgálják az ügyet.-közölte a leicestershire-i rendőrség szóvivője.

Az egyik fesztivállátogató elmesélte, hogy a tömeg ugrálva várta az Iron Maden-t, amikor észrevették, hogy valami baj van, mert valaki a földön fekszik. Kifejtette, hogy sokan észre sem vették, mi történik, amíg a férfit gyorsan el nem vitték az egészségügyi szakemberek – írja a Daily Star.

 

( Horváth Sz.)