hirdetés

Hajós András a Társaság A Szabadságjogokért egyik rendezvényén lépett fel, ami állítólag kisebb botrányba fulladt. A szervezet az ünnepek alatt kórházba fekvő gyerekek számára gyűjtött pénzt.
hajósAz előadás úgy működött, hogy Hajós csak akkor beszélt a színpadon, amikor valaki egy ezrest bedobott a perselybe. Hajós azonban nem a rendezvényhez megfelelő témát választott, ugyanis korábbi szextörténeteivel szórakoztatta a megjelenteket.
Amikor arról kezdett beszélni, hogy hogyan nem lett homoszexuális, akkor a rendezők leintették a színpadról. A történeknek ugyanis része volt egy beszámoló egy hármas aktusról. A művész állítólag faképnél hagyta a közönséget és elment.

Hajós András már nagyon régóta támogatja a TASZ munkáját. Nagyon sok rendezvényünkön és kampányunkban részt vett már. A mostani fellépése után, még ott a helyszínen megbeszéltük vele a nézeteltérésünket, és megegyezünk abban, hogy továbbra is együttműködünk. A későbbiekben sem a TASZ, sem pedig Hajós András részéről nem kívánunk erről nyilatkozni.