hirdetés

Győzikét dutyiba küldené az ügyészség. Beja asszony aggódik és fél. Az RTL Klub Győzikéje pedig nem ért semmit, hisz ő nem csinált semmit állítja. A legnagyobb baj, hogy pár évvel ezelőtt Győzikét és nejét adócsalás miatt már elítélték igaz akkor nem kellett börtönbe menniük. Győzike nagy pechére a mostani bűnügyy pedig épp a felfüggesztett büntetés lejárta előtt történt meg.

 

Nem követtem el semmit, nem csaltam, nem loptam – mondta a bíróságon Győzike az RTL Klub üdvöskéje.

Gáspár Győző ismét vádlott és ismét adócsalás miatt. Győzike még pénteken járt a bíróságon és nem volt boldog a tárgyalás után.

Az egyik ügyben pénzbüntetést, a másikban börtönbüntetést kért rám az ügyész. A két ügyet egyesítette a bíróság, és majd ők döntenek arról, mi lesz az ítélet. Holott én nem követtem el semmit, és még azt a pénzt is befizettem, amit el sem csaltam soha. Három éve játszanak velem, mint egy utolsó kutyával. Három éve, amikor a kommandósok lerohantak minket, kihallgattak, feldúlták az életünket, azóta nincs nyugtunk – mondta Győzike.

Az ügyészség szerint a korábban létrehozott családi vállalkozás nem adózott megfelelően, valamint olyan költségeket számoltak el a cég számára, amelyek valójában Gáspár Győző személyes kiadásai voltak. A másik eljárásban a vád szerint Gáspár és testvére luxusgépjárműveket szereztek meg külföldi cégeknek, ám azokat ténylegesen a családtagok használták, áfát pedig nem fizettek utánuk.

Egyszerűen nem értem, mit keresek itt a bíróságon. Nem követtem el semmit, nem csaltam, nem loptam, ezt be is fogom bizonyítani. Majdnem 60 millió forintot befizettem már, pedig nem loptam el azt a pénzt korábban. Mégis, azt akartam, hogy vége legyen ennek az egésznek, azért utaltuk át az összeget – mondta az RTL egykori kedvence.

Győzike komoly pácban van, hisz egyszer már elítélték adócsalásért. Igaz szerencséjére nem kellett börtönbe mennie. Baj, hogy a mostani adócsalást azon felfüggesztett ítélet hatálya alatt követte el. Ezt pedig nem fogja a bíróság már egy ejnye-bejnyével megoldani.

Jelentős vagyoni hátrány okozása esetén kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztés is kiszabható .

( cs )