hirdetés

Győzikéék hozták a formájukat az őket érő baleset kapcsán. Az egy dolog, hogy a tarjáni showcsalád már már azt hitte egyenesen őket akarták kivégezni, a kórházban is fesztivált csináltak állítólag a súlyos sérüléseket szenvedett sofőr kórtermében.

 

Győzikéék nem hazudtolták meg magukat, hisz alighogy túl vannak egy baleseten, már a kórházban állítólag fesztivált csináltak, amikor a súlyos sérült , vétkes sofőrt akarták számon kérni.

A kórház alkalmazottai szerencsére órésen voltak és Gáspárékat ki is tessékelték. Így a Győzike show elmaradt.

Győzikéék balesete a 21-es főúton történt. Gáspárék épp hazafelé tartottak, amikor egy autó (ami rossz irányból hajtott fel a főútra) áthajtott a sávjukba, és esélyük sem volt elkerülni az ütközést.

Bea vezette az autót, én mellette ültem, Virág pedig hátul. Nagyon megijedtünk és csak egy kicsin múlt, hogy nagyobb bajunk legyen – mondta Győzike .

Az éjszakai órákban egy 26 éves nő közlekedett személygépkocsival a 21-es számú főúton Salgótarján irányából Hatvan felé, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a tari elágazó közelében összeütközött egy ott közlekedő másik személygépkocsival. A balesetben három személy sérült meg.