hirdetés

Győzike megúszta. Rágalmazásért már nem kell felelnie, de az 50 millió forintos adócsalási ügye bizony még előtte áll és abban nehéz lesz majd örömködni, ha beigazolódik a gyanú.

 

győzikeMég januárban volt hír, hogy az ismert előadót, Győzikét a Salgótarjáni Rendőrkapitányság kihallgatta, miután a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egyik osztályvezetője feljelentette őt rágalmazásért. Az osztályvezető azután tett feljelentést, hogy Győzike több műsorban is nyíltan bírálta tevékenységét.

 

A  napokban viszont  a Salgótarjáni Rendőrkapitányság és az ügyészség levélben közölte Győzikével, hogy megszüntették az ellene folyó eljárását.

 

Hálát adok a jóistennek, hogy ismét megsegített. Van igazság a földön, soha nem sértettem meg senkit. Sajnos, ez sem segít azon, hogy az ellenem zajló hadjárat teljesen tönkretette az életemet. Mindenki azt hiszi, hogy egy bűnöző vagyok. Ami azonban még ennél is jobban fáj, a zenekar összes fellépését lemondták nyárra, bármennyire fáj, ki kell mondanom: egyetlen fellépése sem lesz a Romanticnak. Ez már nemcsak engem érint nagyon rosszul, hanem Zsuzsit és Katinkát is – mondta el a Blikknek Győzike.

 

A Romantic volt frontembere azonabn korántsem lélegezhet fel, még folyamatban van egy 50 millió forintos adócsalásról szóló ügye, amely szerint Győzike egy romániai cég számlájáról 50 millióforintot vett le, de nem számolt el vele. Ráadásul Győzikét már elítélték adócsalás miatt korábban Beja asszonnyal együtt.