hirdetés

Rengetegen kíváncsiak arra, hogy miből él Győzike. Miből futja luxusautóra, drága ruhákra, ékszerekre. Győzi ugyanis polgárpukkasztó módon él.

győzikeGyőzike a Fókusznak nyilatkozott anyagi helyzetéről. Elmondta, hogy jelenleg három cégnél dolgozik: kettőnél tanácsadó és az édesapja mellett is van állása. Amúgy meg nem kell tudni az egész országnak, hogy Gáspár Győző miből él. A showman azt mondja magáról, hogy mindig jól tudott helyezkedni, és mindig megtalálta a munkalehetőséget. Az pedig, hogy az agyával is megfogta a munkát, csak Istennek köszönhető.

Mindig azt kérdezik tőlem, hogy miből élek. Hát, kérem szépen, az agyamból élek. Abból élek, hogy nem kábítószereztem el a pénzemet, nem rouletteztem el a pénzemet, nem ittam el a pénzemet, mint egyes magyar celebek, és van mit felmutatnom. Az pedig, hogy ha van mit femutatnom a magyar embernek baj, akkor legyen baj  – mondta Győzike elég határozottan.

Szerinte az irigységre is lehet kapni gyógyszert, már látta a gyógyszertárban. A kedves olvasónak nem kell tudnia, hogy mit csinál azon kívül, hogy celeb.

Mindenesetre tény, hogy Győzik és neje annó adócsalás miatt a bíróság elött állt. azt, hogy a több millió forintos büntetést és tartozást megfizette-e a celeb nem tudni pontosan, hisz az adódtitok de nemrég még szerepelt az adósok listáján.  A nevén pedig kérdés, hogy volt-e valami mert, ha igen akkor azt vitte a NAV, ha vitte. HA poedig nem volt a nevén semmi, akkor a NAV csak futhatott a pénze a után