hirdetés

Gyermeket szült a Justin Bieber „Baby”-videoklipjében látható szépséges Jasmine Villegas. Az énekesnő tavaly novemberben, a Cosmopolitanben jelentette be, hogy terhes 18 éves, ám annál érettebb párjától, Ronnie Banks rappertől, aki végig harciasan Jasmine mellett volt a szülésnél, sőt, vele együtt koplalt is.

justin bieber exe

Jasmine V., mint életének általában minden második momentumát, a szülését is letudósította Twitteren, sőt, Snapchaten is büszkén újságolta, hogy ő bizony, anyuka lett. Ameera Reign 3 kiló 51 dekával, és 50 centivel született, gyönyörű, egészséges kislány. Jasmine szerint kiköpött apukája, Ronnie szerint pedig természetesen az anyukára hasonlít a kicsi.

Justin Bieber és Jasmine Villegas a 2010 januári Baby klipforgatásán jöttek össze, 15 és 16 évesen. Románcukat egy ideig titkolták, de a 2010-es MTV VMA előtt egy kocsiban kapták őket le, így buktak le. Justin első koncertsorozatát félig-meddig együtt turnézták végig – az énekesnő nemcsak előzenekarként működött, hanem egy romantikus duettet is előadtak. A My World Tour után a kapcsolatuk is hamar véget ért.