hirdetés

Súlyos betegségben elhunyt Brunei szultánjának fia, Azim herceg. Az uralkodó fia csupán 38 éves volt és szerényen élt, de minden szupersztár ismerte. A világ leggazdagabb országában egy hetes gyászt rendeltek el.

 

Brunei-ről mindenkinek a mesés gazdagság jut először eszébe. A fényűző villák, a csillogó autók és a mindig világsztárokkal bulizó Azim herceg. Az ország kormánya viszont most szomorú hírt erősített meg. A mindössze 38 éves trónörökös súlyos betegségben elhunyt.
A herceg korábban gyakran szerepelt újságok címlapjain, mivel olyan sztárokkal partizott, mint Pamela Anderson, Janet Jackson, Mariah Carey vagy Goldie Hawn.

Nem véletlenül. A fiatal trónörökös ugyanis a filmiparban próbált elhelyezkedni. Több hollywoodi filmnek volt a producere, többek közt a Hillary Swank főszereplésével készült Te nem vagy te (You’re Not You) című mozinak.

Azim haláláról egyelőre csak annyit közöltek, hogy beteg volt és a kórházban hunyt el. Brunei uralkodója egy hetes gyászt rendelt el a világ leggazdagabb országában.

A szultánságról tudni kell, hogy a szultán lovainak volt idő, hogy külön géppel szállították a híres Evian vízet, Olaszországból. Pénz van volt és lesz is.

Ez az eset is jól mutatja, hogy hiába a gazdagság, a sok pénz , pompa, ha nincs egészség.

(ajtai)