hirdetés

A sztárszakács majd megőrül az aggodalomtól, mivel három lánya közül a legnagyobb, a 17 éves Megan már randizgat. Egy évvel fiatalabb fiának hetente fizet azért, hogy szemmel tartsa nővérét. Rövid pórázon tartja mindegyik gyerekét, a fizetett testvér-kém mellett még a tinik szerinte illetlen Facebook-posztjait is azonnal törli.

Gordon Ramsay családja

 

A sztárszakács 16 éves fiát, Jacket állította rá nővérére, így most heti 100 dollárért ő szállítja az információkat a családfőnek a nagylány szerelmi életéről. Ezt maga Gordon ismerte be Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában.

Nem sok barátját hozza haza, egyszerűen nem invitálja be őket. Nem egyszerű 17 évesnek lenni, egyre több dolog történik, a sok csókolózás és a többi… Ezért Jack minden héten kap 100 dolcsit, hogy friss információkkal lásson el. Azonnal szól, ha kikerül egy új fotó a netre, így szinte rögtön törölhetem. –vallotta be töredelmesen a mesterszakács.

Ramsay-nek összesen három lánya és egy fia van, így aztán sosem lankadhat a figyelme. Legutóbb azt vallotta be, hogy rejtett kamerát helyezett el elsőszülöttje szobájába, hogy lássa, tanul-e a vizsgáira. Nagy úgy tűnik, hogy Ramsay nem csak a konyhában szigorú főnök.

(Daily Mail)