hirdetés

Selena Gomeznek és Charlie Sheennek is vigyáznia kell a piával, mert nemrég voltak elvonón. Ha tetszik, ha nem a sorozatszínészek épp olyan emberek, mint bárki más, maximum nagyobb luxusban és gazdagságban élnek mint mi. Azonban ugyanazon gyengeségekkel, hibákkal, ugyanolyan kísértésekkel küzdenek, mint az egyszerű halandók.

sheen

Vigyáznia kell Selena Gomeznek is , mert a Disneyt néző gyerekek egyik példaképe. Az Indul a risza! népszerű széria és a Varázslók a Waverly helyből (úristen, micsoda rettenetes címfordítás!) szereplője nem is olyan régen, 2014-ben volt elvonón. De Lindsay Lohan sem járt másképp.  2013 márciusában ment rehabra, és milyen különös, épp abban az évben volt jelenése az Egyszer fenn, de inkább lenn című sorozatban. Korábban a Bajos csajokban is játszott, hát ez is passzolt hozzá. De a pasiknak is van bőven bajuk a piával.

Charlie Sheen az egyik fő piás.  Hogy is hagyhatnánk ki egy ilyen listáról? 2010-ben biztosan volt elvonón, de lehetett máskor is. Abban az évben még a rendőrök is bevitték, mert egy este egy ismeretlen nővel bukkant fel egy New York-i szállodában, és csak ott tudatosodott benne, hogy az esti mulatság során elvesztette mobitelefonját és pénztárcáját. Hajnalban egy dühroham közben szétverte a hotelszoba berendezését, a szálló biztonsági szolgálata hívta ki a rendőröket, de mire kiért a hatóság, a legjobban kereső sorozatszínész már elaludt.