hirdetés

40 ezer fa ültetésére adományozott pénzt a brazil szupermodell Gisele Bündchen a 40. születésnapja alkalmából. Férja az NFL sztárja Tom Brady is ezzel kedveskedett szerelmének.

 

A szupermodell arra kéri az ismerőseit és az ismeretleneket is, hogy ajándék helyett adományozzanak a jó cél érdekében, amihez ő maga is jókora összeggel járult hozzá.

Gisele úgy szeretné megünnepelni ezt a rendhagyó szülinapot, hogy adományokat gyűjt brazíliai faültetésekre.

A brazil szupermodell még szombaton írt az Instagramján arról, hogy szeretne valami fontosat tenni a születésnapja alkalmából. Elmondása szerint már korábban is ültetett fákat különböző projektek során, mert szerinte ez a legjobb módja annak, hogy valamit visszaadjon az anyaföldnek
Gisele úgy tervezte, hogy a családjával együtt az Amazonas-medence esőerdeiben ültet majd fákat, de ez most nem lehetséges (feltehetően a koronavírus-járvány miatt). Ezért úgy döntött, hogy inkább adománygyűjtő akciót indít, hogy minél több pénzt szerezzen faültetésre.

Azt írta, a szeretteitől is azt kérte, hogy ajándékok helyett támogassák a Viva a Vida nevű projektet, amihez maga is jókora összeggel hozzájárult.

Ahogy az adományozók listáján is látható, Bündchen 40 ezer fa ültetését támogatta, ugyanannyit, mint férje, az amerikaifutball-játékos Tom Brady.

A jelenlegi állás szerint már több mint 99 ezer fa ültetésére elég az a pénz, ami eddig összejött, persze ennek nagy részét a sztárpár adománya teszi ki.