hirdetés

Feljelentést tettek Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt vízilabdázók ügyvédei ismeretlen tettesek ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a sportolókat szeptemberben ért pedofil vádak miatt. Az élsportolók nevét elsőként az Andy Vajna féle TV2 hozta le nagy bátorsággal, és egy krími oldal. Így nagy valószínűséggel a kaszinókból lehet majd állni rendesen a giga kártérítést.  

 

kósz-petőváryGatter László és Hegedűs László azt kérik a bíróságtól, rendeljen el nyomozást annak kiderítésére, hogy ki szivárogtatta ki a két sportoló ellen tett feljelentést, amiben egy 13 éves kislányt azt állította, a két egykori sztárvízilabdázó megerőszakolta őt.

Októberben írtunk arról, hogy több tanút is kihallgattak a Bors szerint annak a 13 éves vízilabdázó lánynak az ügyében, aki egy kézzel írt levélben azt állította: két olimpiai bajnok vízilabdázó, Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt két éve, 11 éves korábban több alkalommal is szexuális erőszakot követett el ellene. Mindkét férfi tagadta a rágalmakat , hivatalos gyanúsítás nincs is ellenük. A rendőrök egyelőre még mindig nem hallgatták ki őket, ez azóta sem történt meg.