hirdetés

Összefogtak az MTK és az Újpest szurkolói a közkedvelt exsztárfocista, Törőcsik András megsegítésére. A labdarúgó-NB I 23. fordulójában a két csapat rangadóján a drukkerek adakoztak a lilák legendás focistájának javára, akit két agyműtétjét követően a budakeszi rehabilitációs intézetben ápolnak. Az akciót Gesztesi Károly színművész kezdeményezte.

gesztesi-töröcsik gyűjtés

A hetekben sokat támadott és különféle pletykákba kevert színművész adománygyűjtő akciót szervezett a legendás újpesti sztár, Törőcsik András megsegítésére. Gesztesi jól nézett ki és az akciója is jól sikeredett, amit az MTK–Újpest-mérkőzésen indított el a színművész.

Sok ember van, aki rengeteget adott ennek az országnak, s mostanra méltatlanul elfelejtették őket. Az egyik Törőcsik András, aki futballistaként idol volt számomra és sokunknak. Sosem felejtem, hogy a 70-es és a 80-as években, amikor láttuk a Népstadion gyepén varázsolni, másképpen esett az ebéd, és szebb volt a nap. Jó lenne, ha most is zúgna a Táncolj, Törő! – árulta el Gesztesi Károly, miért kezdeményezte a jótékonysági felhívást.

Az Újpest legendás játékosa, pályafutása végén két meccsen szerepelt az MTK-ban is, utóbbiból vonult vissza sérülés miatt, tehát mindkét klubhoz van kötődése, éppen ezért az UTE Baráti Kör és a kékek szimpatizánsai is segítettek,é s a stadionban elhelyezett urnákban gyűlt a pénz.

(Fotó: Blikk)