hirdetés

Nagy változások az RTL Klub tehetségkutató műsorában. Az X-Faktorban marad Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert. Little G helyett azonban új tagok ülnek majd a zsűri asztala mögé. Úgy tudni, az egyik mentorjelölt Gáspár Laci, aki nemrég a TV2 Sztárban Sztár műsorát nyerte meg. Úgy tűnik, itt azért nagy acsarkodás nincs az Andy Vajna vezette kereskedelmi tévé és a nagy rivális között.  

Gáspár LAci-Vadnai

A kereskedelmi csatorna már nagy erőkkel keresi a férfiak utódját, több sztár is részt vett a zsűriválogatásokon, többek között Király Viktor is. Igaz, az énekes hetek óta Amerikában tartózkodik, utazása előtt bent járt az RTL Klub székházában, hogy tárgyaljon egy esetleges mentorszerepről, de egyelőre az ő esetében nem született döntés. A Blikk szerint azonban egy igazi nagyágyúval sikerült megegyeznie a csatornának, így Gáspár Laci  bekerült az X-Faktor hatodik szériájába, és a lelkes énekeseket segítheti majd a versenyben. Laci az utóbbi időben visszatért a köztudatba.

A Megasztár első szériájának legjobb férfi énekeseként kezdte a karrierjét 12 évvel ezelőtt, a nagy átütő sikerre egészen tavaly őszig kellett várnia. Ugyan részt vett a TV2 A Nagy Duett című műsorában és versenyzett az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi csapatában, énekesként mégis a Sztárban sztárban volt lehetősége igazán bizonyítani, ahol ráadásul arról is meggyőzte a közönséget, hogy milyen sokoldalú és milyen jó a humora.

(Fotó: Vadnai Sz. Z.)