hirdetés

Ganxsta Zolee nagy bajban van. Akár börtönbe is küldhetik, ha igaz az, amit zenésztársa Dopeman, leírt. A Kartell frontembere ugyanis egy céges partin keveredett verekedésbe. Hogy pontosan ki kit vert, nem tudni, majd a rendőrség megállapítja. Az azonban biztos, hogy Ganxsta ugrott össze egy alkalmazottal. Az év dolgozója kórházban van, eltört az állkapcsa.  

ganxsta

Balul sült el egy céges buli Kecskeméten. A Kartel-koncert közben eltört egy állkapocs, épp véletlenül annak a céges alkalmazottnak, aki „az év dolgozója” címet kapta meg kicsivel korábban. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a Kecskeméti Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. Bővebb tájékoztatást a nyomozás érdekeire tekintettel jelenleg nem kíván adni a rendőrség.

Mindezek tekintetében nem nehéz kitalálni, hogy nem a zenész sérelmére elkövetett bűnügyben nyomoznak. Azaz könnyen lehet, hogy Ganxsta gyanúsított lesz, ha tényleg ő törte el az állkapcsát az év melósának. Az ügyben már Dopeman is nyomozni kezdett.

Na, beszéltem a Zotykoviccsal, így első kézből van a sztori. Az év dolgozója zorallra itta magát, és a színpad elől patkánykodott. Amikor megkérték, hogy fejezze be, hátulról megütötte a Zolit, és az erre érkező válasz miatt kellett rászámolni. Sajnos, sokan összekeverik a zenészeket és az előadóművészeket a piac közepén pellengérre állított vásári bohócokkal, és rajtuk akarják megtorolni, illetve levezetni a saját elbaszott életük okozta sérelmeket és feszültségeket – írta közösségi oldalára Dopeman.

Nos, ha cikiz valaki egy művészt, ha nem, egy zenészt például egy néző, azért nem kell mondjuk péppé ütni. Nem erről szól az előadó-művészet, ha kemény fasza csávó a zenész, ha nem. Főleg, ha az illető piás. Másrészt Ganxstának a hősködés súlyos években lesz mérhető, mert az amit Dopeman leír, az nem épp az ő védelmét szolgálja, sőt picit badarság is volt bármit is írni az esetről.