hirdetés

Megszűnt Friderikusz Sándor beszélgetős műsora az ATV-n. Ezt maga a műsorvezető jelentette be a Facebookon. A csatorna azonban nem akar megválni a népszerű tévéstől, és egy könnyedebb hangvételű műsort vezet majd várhatóan a jövőben. Fridi ugyanis a népszerű műsorában kemény kritikákat fogalmazott meg egy-egy eset, téma kapcsán, ami lehet, sokaknak nem mindig tetszett. Friderikusz legutóbb a TV2-t hagyta ott, és mondta le az Összezárva Friderikusszal című produkciót, mert a csatorna objektivitása és így az új hírműsorainak színvonala vállalhatatlan lett.

friderikusz sándor

Kedves állandó és alkalmi Nézőink, mint azt a tegnap esti műsor végén is hallhatták, mától ez a műsor ebben a formában megszűnik. Az ATV vezetése ugyanis azt szeretné és azt kezdeményezte, hogy műsorvezetésemmel kicsit könnyedebb hangvételű műsor kerüljön Önök elé szeptember elejétől (nem mondom, időnként én sem bánnék némi könnyedséget, már ami a tárgyalt témák súlyosságát illeti). A tárgyalások – az ATV vezetése és köztem – erről a megújuló műsorról még folynak, körvonalait még csak vázolgatjuk, meglátjuk, mire jutunk a következő hetekben –írta Friderikusz.

Így nem marad más hátra, mint ezúton megköszönni hároméves, kitartó figyelmüket, hiszen ez a műsor közel három éve, 2013. szeptember elején indult, összesen 260 adást készítettünk, a tegnapi, a záróadás volt éppen a 260-adik! A folytatásról, ha lesz, természetesen majd idejében értesítjük Önöket – folytatta a magyar tévézésben a show-műsorokat meghonosító Friderikusz.

(Fotó: TV2)