hirdetés

A magyar tévés showműsorok királya Friderikusz Sándor megvált majdnem minden könyvétől. Fridi szülővárosának adományozta az értékes gyűjteményét. Vajon miért tette ezt ?

Fantasztikus felajánlást tett Friderikusz úr, aki nyíregyházi születésűként igazi lokálpatrióta gesztust tett a könyvtárunk felé. A négyezer-tizenhárom kötet már meg is érkezett hozzánk. Egy nagy teherautó hozta a nyolcvan óriási dobozt. A könyvek katalogizálása már meg is kezdődött, hogy augusztus 1-jére már a polcokon lehessenek– közölte Tomasovszki Anita, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár igazgatója, aki azt is hozzátette, hogy az adománykötetek mindegyikén feltüntetik majd, hogy városuk szülöttétől, Friderikusz Sándortól kapták.

Budapesten a celeb világban azt rebesgetik, hogy Friderikusz Sándor elköltözik. Állítólag az ingatlanjaitól is megvált vagy épp próbálja értékesíteni. Sokan azt is tudni vélik, hogy a magyar tévés showműsorok atyja elhagyja az országot és New Yorkba költözik, ahova nyilván nem viheti magával az összes könyvét. Azt, hogy Frid Amerikában mit fog csinálni nem tudni de mi nem lepődnék meg ha valamilyen tévés dologba kezdene.