hirdetés

Nemcsak Friderikusz Sándor, hanem a műsora is eltűnik a TV2 képernyőjéről. A csatorna közleménye szerint az Összezárva Friderikusszal című műsor Friderikusz Sándor személyére épült, így nem veszi át másik műsorvezető a legendás televíziós helyét, aki a napokban mondott le. Friderikuszban sok-sok minden érlelődött, de az igen furcsán induló és politikailag nyíltan szintvalló kormány közeli hírműsorok nála is kiverték a biztosítékot.

friderikusz sándor

A közlemény szerint a korábban bejelentettekkel ellentétben a TV2 nem tűzi műsorára az Összezárva Friderikusszal harmadik évadát. A műsorban tizenhét vendég költözött össze 24 órára Friderikusszal. A műsor a csatorna legnépszerűbb produkciói közé tartozott. Friderikusz Sándor néhány nappal ezelőtt éles hangú, kritikus, de tényszerű közleményében osztotta ki a csatornát, és már akkor jelezte, hogy nem folytatja az Összezárva Friderikusszal című műsort.

Ennek ellenére a TV2 közleményében jelezte, bíznak abban, hogy Friderikusz Sándorral a jövőben még lesz lehetőségük együtt dolgozni.

(Fotó: RAS archív)