hirdetés

Nem titok, szerelemgyereket hord a szíve alatt az ismert énekesnő Fresh Wiki. Curtisel pedig a tervek szerint a nyáron egybe is kelnek.

fresh wikiA 37 éves énekesnő és szerelme egy éve alkotnak párt és most első közös gyermeküket várják. Wiki már a negyedik hónapban van, így vállalta, hogy megosztja a rajongókkal is az örömhírt.

A párommal a lehető legjobb pillanatban találkoztunk. Mindketten túl voltunk már egy hosszú és több rövid kapcsolaton, kipróbáltunk mindent, amit csak akartunk. Én túljutottam a sikereim csúcsán, bejártam a világot, nem hiányzott már semmi más, csak egy szerető társ és egy baba. Szerencsésnek mondhatom magam, mert most ezt is megkaptam. – számolt be a Wiki..

Wiki őszintén nyilatkozott a várandósságáról és hogy mennyire várják már az új családtagot kedvesével:

Augusztusra várjuk a kicsit, túl vagyok már a terhesség felén, de még mindig alig hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik. A barátok sokszor kérdezik, hogy felkészültünk-e már mindenre, de mi azt sem tudjuk, mire kellene készülni, csak sodródunk az eseményekkel és ámulattal figyeljük a testemen történő változást. – mondta el az énekesnő.

(Fotó: bors)