hirdetés

Folytatódik a Joskó–Fásy celebritycsetepaté. Az egyik sértett fél ugyanis Fásy Ádámot, a népszerű mulatós zenészt jelentette fel csalás gyanúja miatt. Míg Fásy rágalmazás miatt tette meg ugyanezt egykori zenész kollégája ellen. Az ügyészség ismét nyomoz Fásy ellen, akit a hírhedt őssejtügyben már elmarasztaltak, igaz, csak felfüggesztett büntetést kapott nem jogerősen Magyarország kedvenc mulatós zenésze, Fásy Ádám.

őssejt

Csalás bűntettének gyanúja miatt indult nyomozás Fásy Ádám, a népszerű zenész ellen. Feljelentője nem más, mint Joskó, a Zeneexpressz egykori szereplője.

Öt évvel ezelőtt ötmillió-egyszázezer forintért újítottuk fel Fásy Ádám irodáját, de elfelejtette azt kifizetni. Négy éve szeptemberben elmentem hozzá, és rögzítettem a beszélgetésünket. Ádám elismerte, hogy tartozik, de azt mondta, többe került a műsorában szerepelnem, mint az irodája. A fellépői egy részétől ugyanis pénzt is kér – mondta a Borsnak Joskó.

A zenész állítólag, aki szívesen megegyezett volna peren és mindenféle eljáráson kívül Fásyval, azonban lehetőséget sem kapott erre elmondása szerint.

A feljelentésben foglaltak a csalás egyszerű gyanúját felvetették, ezért nyomozás keretében indokolt a tényállás tisztázása és annak megállapítása, hogy valóban történt-e bűncselekmény. Az ügyben a nyomozást a Budapesti VI. Kerületi Rendőrkapitányság végzi, abban gyanúsított még nem szerepel – közölte a Fővárosi Főügyészség.

Amennyiben Fásyt esetleg meggyanúsítják az ügyben és vádemelésre kerül sor, az a népszerű mulatós zenésznek nem lenne túl jót. Magyarország legkedveltebb zenészét a hírhedt őssejtbotrányban, tíz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, igaz, nem jogerősen. Fásy Ádám egyébként mosolyogva, viccelődve reagált a bulvárlap megkeresésére. Azt mondta, nincs köze az említett úrhoz, neki egy céggel volt kapcsolata, ahol hat éven át rendszeresen és ingyen szerepelt. Ráadásul Joskót már feljelentette becsületsértés miatt, ugyanis nem tartozik neki sem.