hirdetés

Nem várt fordulat a Star Wars-forgatáson. Az angol királyi család hercegei is szerepet kaptak a VIII. epizódban. Így az aranyifjak, Vilmos és Harry a múltkoriban nem csak körbenéztek a forgatáson.

harry and chubakka

Nemrég az angol királyi család hivatalos oldala posztolta, hogy Vilmos és Harry herceg elugrott a londoni Pinewood stúdióba ,és szétnéztek a Star Wars  VIII. forgatásán. Sőt még Csubakkával is ölelkeztek. A Daily Mail értesülései szerint a királyi család trónörökösei a film egyik jelenetében is szerepet kaptak.

A brit lap forrásának beszámolója szerint a királyi család fiai rohamosztagosokként fognak feltűnni a nyolcadik epizódban, ráadásul annak is az egyik olyan szcénájában, amelyben Daisy Ridley és John Boyega mellett Benico Del Toro is játszik. A hercegek teljesen beöltöztek rohamosztagosnak, és részt vettek annak a jelenetnek forgatásán, amelyben Rey és Finn párosa beszivárog egy titkos bázisra. A jelenetben a lázadó szereplők éppen egy liftben láthatóak együtt Benicio Del Toro karakterével, amikor megjelenik egy csapat rohamosztagos, akik között ott van Vilmos és Harry.

Akárhogy is, az már most biztos, hogy a Rian Johnson  rendezésében készülő Star Wars VIII.  2017. december 15-én fog a mozikba kerülni, minden bizonnyal hatalmas sikerrel.