hirdetés

A Facebookon tudatta ismerőseivel az ismert színész és a Művészetek Völgyének egyik kitalálója, hogy bevonul az Országos Onkológiai Intézetbe. Galkó Balázs a szokásos humorával közölte, hogy önként ment.

galkó balázs

Egy megdöbbentő Facebook-bejegyzésben tudatta ismerőseivel Galkó Balázs színművész, hogy úgy döntött, bevonul az Országos Onkológiai Intézet Fej-Nyak sebészeti osztályára.

Ezúton közlöm mindazokkal, akiket esetleges közeli elhunyásom valamilyen módon érinthet, hogy önként(!) bejöttem az Országos Onkológiai Intézet Fej-Nyak sebészeti osztályára. Megj.: Ez az épület volt valaha a Szieszta szanatórium, ahol József A.-t, NB Babits M.-t is kezelték – írta Galkó Balázs színművész.

A 66 éves színész mostanában leggyakrabban önálló József Attila-estekkel lépett a közönség elé, korábban pedig a Művészetek Völgye művészeti igazgatójaként is tevékenykedett.

A rákbeteg művész sorai mélyen megrendítették pályatársait és rajongóit, sokkoló bejelentésére csak úgy záporoztak az aggódó hozzászólások. Kollégái nagyon bíznak gyors felépülésében.