hirdetés

Veszélybe került Deep budapesti fellépése. Johnny Depp bokasérülést szenvedett, ami miatt a Hollywood Vampires elhalasztott néhány közelgő koncertjét. Az együttes hétfő reggel jelentette be a hírt, és közölték, hogy Deppnek azt tanácsolták, egyelőre kerülje az utazást.

„Szomorúan tudatjuk, hogy a Hollywood Vampires átütemezi három amerikai turnéidőpontját. Johnny fájdalmas bokasérülést szenvedett a közelmúltbeli fellépései után, és az orvosa azt tanácsolta, hogy ne utazzon. Nagyon lesújtja ez a fordulat, de alig várja, hogy kipihenje magát, és mind a négy Vampire a legjobb formáját hozhassa az európai turnén” – közölte a zenekar kedden.

„Kedves barátaim, sajnálattal kell közölnöm, hogy eltört a bokám! Hajszálrepedésnek indult, de valahol Cannes és a Royal Albert Hall között inkább rosszabbodott, mint javult.

Több egészségügyi szakember is határozottan azt javasolta, hogy egyelőre kerüljek mindenféle tevékenységet” – számolt be állapotáról Depp.

 

Az európai turné keretében Budapestre is ellátogat a Hollywood Vampires július 18-án a Sportarénába, addigra remélhetőleg felgyógyul a színész-gitáros, és teljes egészségben tartják meg a bulit.