hirdetés

Megdöbbentő mit művelt magával a Briget Jones filmek sztárja, Renée Zellweger az elmúlt néhány év alatt óriási változáson ment keresztül, a 45 éves színésznőre rá se lehet ismerni.

Renee-Zellweger 2

A színésznő az Elle magazin gálaestjén jelent meg Kaliforniában. Az átalakulás olyannyira jól sikerült, hogy a fotósok egy darabig észre sem vették a színésznőt. Amikor azonban kiderült, hogy a vörös szőnyeges fotózáson az egykoron kissé pufi arcú, mára újra lesoványodott Zellweger jelent meg, mindenki megdöbbent.

A híresség ruháját nem érhette kritika, csak arra nem jött rá senki, hogy a visszafogottan elegáns fekete koktélruhában ki sétálgat. Renée Zellweger sokáig tagadta, hogy bármiféle szépészeti műtéten átesett volna, azonban az utóbbi hónapokban felismerhetetlenné átszabott arca erősen cáfolja ezt.

A külföldi sajtó korábban is cikkezett arról, hogy Zellweger túlzásba vitte a plasztikai beavatkozásokat, a botox kezeléseket. A brit Daily Mail megmutatta a fotókat egy plasztikai sebésznek, aki megmagyarázta, miért tűnik Zellweger egy teljesen más nőnek: az eredeti, jellegzetes keskeny vágású szemeit szemhéj felvarrással nyitottabb tekintetté szabták, Bridget jól ismert bájos mosolya a túlzásba vitt botox kezelés miatt fagyott arcára.