hirdetés

A párizsi luxusrezidencián megtámadott Kim Kardashian csupán a szerencsének köszönheti, hogy a fegyveres rablásból „csak” anyagi kára lett. Hétfő hajnalban 4,4 milliárd forint értékben loptak el tőle ékszereket, gyűrűjét a fejéhez pisztolyt tartva húzatták le ujjáról. A rendőrnek öltözött rablók végül a fürdőszobába zárták az életéért könyörgő nőt.

kim-kardashianA támadás egy hírességek és gazdagok számára fenntartott diszkrét luxushotelban történt a francia fővárosban, a Madeleine-templom mögött. Kardashian már korábban is megszállt ott, 2014-ben Kanye Westtel kötött házassága előtt is ott lakott egy ideig.

Az öt felfegyverzett rabló hétfő hajnali három óra körül tört be a Kim Kardashian párizsi luxusrezidenciájába. A Daily Mail információi szerint a sztár testőrét megbilincselték, aztán Kim fejéhez pisztolyt tartottak, hogy árulja el, hol tartja értékeit, és levetették vele négymillió eurót érő gyűrűjét. A nő könyörgött támadóinak, hogy ne bántsák, hisz otthon várják a gyermekei.

Erre a símaszkot és rendőrségi felirattal ellátott kabátot viselő fegyveresek ragasztószalaggal megkötözték és bezárták a fürdőszobába Kardashiant. Kim ékszerdobozát 5-6 millió euró értékű ékszerekkel ellopták, és még két mobiltelefont, tele privát fotókkal, információkkal, de a rabláskor senkinek nem esett baja – részletezte a rendőrség.

A sztár szóvivője közölte, hogy Kardashian fizikailag sértetlen, de nagyon megrázták a történtek.

A CNN értesülése szerint két rabló rendőrnek adta ki magát, és úgy jutott be Kardashian lakosztályába. A tévésztár a divathét miatt érkezett Párizsba, férje nem tartott vele, vasárnap fellépett New Yorkban. Amint értesült a rablásról, West családi vészhelyzetre hivatkozva félbeszakította koncertjét – írja a TMZ celebportál.