hirdetés

Hangosbemondóval zavarták meg a Mulatós király produkcióját. Üzleti vitába és elszámolási bonyodalomba keveredett a mulatós zene királya Fásy Ádám, állítja volt kollegája. Alig, hogy felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték az elhíresült Őssejt perben Fásyt, most volt zenész kollegája zavarta meg Fásy fellépését, mert a mulatós előadó állítólag tartozik.

őssejt

Megzavarták egy megafonnal a Mulatós királyt. Fásy Ádám, add meg a pénzemet! – ezt egy megafonból hallhatta a közönség nem egyszer a Mulatós király Fásy Ádám hétvégi fellépésén. A hangoskodó és véleményét megafonnal hírdető Joskó, aki a Zeneexpressz egykori szereplője volt, végső elkeseredésében hívta fel a figyelmet a problémájára és arra, hogy Fásy nem fizette őt ki.  Joskó szerint nem fizetett neki semmit a fellépéseiért, sőt irodája többmilliós felújításának árával is tartozik neki. Az önjelölt énekes hétvégi akciója után rendőrségi feljelentést is tervez. Fásy Ádám szintén jogi lépéseket fontolgat.

Néhány hónappal ezelőtt az úriember ügyvédi levelet küldött, amelyre kapott tőlem választ a kolléga. Aztán írt egy újabb levelet közvetlenül ügyfelemnek, Fásy Ádámnak, amelyben mindenfélét kilátásba helyezett, ha nem kapja meg a járandóságát. Ha úgy érezte, hogy bármi járhatna neki bármiért, akkor nem az elévülést meghaladóan kellett volna lépéseket tennie  – nyilatkozta dr.Strasszer Tibor, ügyvéd.