hirdetés

Egyre izgibb. Az angol királyi család pedig ismét magyarázkodhat. Elcsábította anno a királyi család tagját az ismert  zenész. Eric Clapton elcsábította Diana hercegnőt – legalábbis egy most megjelenő életrajzi könyvből ez derül ki. De a zenész Sharon Stoneal is kavart de állítólag Carla Bruni is esdekelt a Clapton szerelméért. 

eric-clapton

A brit gitárvirtuóz magánéletéről nem igen lehetett eddig sokat tudni, Paul Scott most megjelenő Motherless Child című könyve pedig nem a legszebb ajándék neki közelgő 70. születésnapjára. Amit tudni lehet, a szelíd ábrázatú Calpton külleme köszönő viszonyban nem volt jellemével. A műben Scott kifejti, hogy a gitárosnak szinte egy nő sem tudott annak idején ellenállni, hódításai között van a volt francia first lady, Carla Bruni, Sharon Stone és több szupermodell is.

Diana hercegnővel még férje, Károly herceg egyik jótékonysági rendezvényén ismerkedett meg, állítólag jártak is egy darabig. A kapcsolatuk nem volt hosszú életű, mert egy pár év múlva Clapton már beteges álnok nőszemélyként emlegette a hercegnőt. Habár az soha nem fog kiderülni, min vesztek össze, de nem kizárt, a hercegnő nem tűrte a drogos, alkoholista zenész csajozásait

Szinte hihetetlen, hogy sok elvonó, két öngyilkossági kísérlet után még él – írja könyvében a szerző, melynek megjelenését a sztár születésnapjára időzítette, és ami a jövő héttől már kapható a külföldi könyvesboltokban is.